El diputat de Compromís, Enric Morera, ha demanat la compareixença urgent del Conseller de Governació, Serafín Castellano en diputació permanent perquè d’explicacions sobre les imatges d’una cacera amb el propietari d’una empresa d’extinció d’incendis que té un contracte amb la Generalitat de més de 22 milions d’euros.

Per al Síndic de Compromís, Enric Morera, “el conseller hauria de comparèixer urgentment en diputació permanent les Corts per a explicar com és possible que coincidisca amb l’empresari al que la seua conselleria fa contractes milionaris”, ha denunciat Morera.

Vicente Huerta és el propietari de l’empresa contractada per Conselleria per a l’extinció d’incendis i el propietari de l’aeròdrom de Viver que es va contruir inicialment en sòl no urbanitzable i que, posteriorment, va aconseguir el vistiplau de la Conselleria. Per al diputat de la coalició valencianista, progressista i ecologista, Enric Morera, “l’amiguisme és una pràctica comuna entre els polítics del Partit Popular”- ha denunciat el parlamentari valencià- “però no obstant això anem a engegar les mesures necessàries perquè el conseller explique tot aquest asumpte”.

Des de Compromís, ja s’han iniciat les iniciatives corresponents per a esclarir quins criteris de contractació es van seguir en les contractacions i conèixer la relació entre el número dos de Fabra i l’empresari valencià perquè “els valencians estem cansats que s’utilitzen les arques públiques per a fer favors a amics de polítics o es paguen sobrecostos arbitraris i desmesurats”.