La síndica adjunta i portaveu de Compromís a la Comissió de Política Social, Ocupació i Polítiques d’Igualtat a les Corts Valencianes, Mònica Álvaro, ha manifestat que “després de conèixer la denúncia del Servof contra la Confederació Empresarial de la Província d’Alacant (Coepa), per pressumpte frau en subvencions, estafa, duplicitat de factures, entre d’altres, cal que el conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, explique en la sessió plenària del parlament valencià els motius que fonamenten aquesta denúncia. Per la qual cosa des del nostre grup parlamentari ja hem presentat una pregunta perquè siga resposta al ple”.

 

“Considerem que la conselleria que dirigeix Climent ha actuat amb coherència i responsabilitat al portar davant de la justícia l’assumpte. Responsabilitat i coherència a la que els anteriors governs del PP no ens tenien acostumats, sinó tot el contrari. I d’haver estat el PP al front, segurament s’haguera continuat amb eixa suposada duplicitat de factures”, ha explicat.

 

Segons Álvaro, “ens preocupa que el centre d’oficis i simulador de riscos laborals, construït amb subvencions de l’administració valenciana, estiga a hores d’ara tancat i sota la sospita d’un pressumpte frau en la justificació de les subvencions públiques rebudes. La ciutadania d’Alacant necessita que s’aclarisquen totes les irregularitats, si les hi ha, i que aquest centre comence a funcionar per al propòsit que va ser construït”.

 

“Alacant ha de tindre ja en marxa el centre simulador de riscos laborals perquè és important per als treballadors i treballadores donada l’alta xifra de sinistralitat laboral actual. Demanem que hi haja unanimitat dins de la patronal perquè això redundarà en més beneficis per a la ciutadania”, ha conclòs Mònica Álvaro.