Bachero: “Comercialitzar aquest edulcorant natural pot generar una oportunitat per al sector agrari i millorar la fertilitat del sòl

 

 

La diputada autonòmica de Compromís i alcaldessa de Vistabella, Belén Bachero, ha presentat a les Corts Valencianes una proposta per a “instar al Govern central a crear una normativa que permeta la comercialització de l’estèvia a Espanya, tal i com ocorre a països com Alemanya o França”.

 

Segons Bachero, “l’objectiu d’aquesta iniciativa per a desenvolupar una legislació pròpia per a l’estèvia és fomentar el seu cultiu, donades les enormes oportunitats de negoci per al sector agroalimentari valencià, a més dels avantatges terapèutics del producte. A més de ser un producte amb alta demanda, també produeix beneficis per al camp, ja que on es conrea s’incrementa la productivitat del sòl”.

 

De fet, la iniciativa de Compromís insta a l’Executiu central a desenvolupar una normativa que permeta l’ús de l’estèvia com a mètode de cultiu que millora les collites i potència l’agricultura ecològica.