Ferrer: “Hem de posar fi al degoteig de la corrupció i exigir responsabilitats a qui ha fet caixa amb els diners públics”

 

La diputada de Compromís en les Corts, Graciela Ferrer, ha manifestat que “davant la sèrie d’irregularitats detectades al si d’Acuamed és urgent demanar explicacions i recopilar tota la informació possible que ens permeta exigir responsabilitats a qui pertoque. Per això, des del nostre grup parlamentari hem demanat la compareixença del Delegat de Govern, Juan Carlos Moragues, en la Comissió de Medi Ambient, Aigua i Ordenació del Territori”.

 

Segons Ferrer, “volem que Moragues informe en seu parlamentària de totes les actuacions d’aquesta empresa pública al nostre territori, en quant a costos, sobrecostos, execució d’obres, rendiment de les infraestructures, funcionament, i tot allò que puga contribuir a posar llum en l’ús dels diners públics, amb molts milions d’euros de per mig, que afecta a una qüestió clau al nostre territori com és la gestió de l’aigua”.

 

“És inadmissible la possibilitat de corrupció en la contractació pública, amb casos com el d’Acuamed i, fa una setmana, Avialsa. No sols ha d’actuar la Justícia, com ho està fent la Fiscalia Anticorrupció, sinó que també els responsables polítics han d’actuar amb transparència i donar explicacions als ciutadans. Hem de posar fi al degoteig de la corrupció i exigir responsabilitats a tots els que han fet caixa a costa dels diners públics”, ha conclòs Graciela Ferrer.