Es tracta d’informes contractats entre 2010 i 2011 per les conselleries de Blasco, Cotino i Font de Mora, per 61.000 euros

 

El síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, després de conèixer que l’empresari Alejandro de Pedro, imputat en l ‘Operació Púnica’, ha sol·licitat hui la celebració d’un acte de conciliació i ha anunciat la presentació d’una querella contra Compromís, ha assenyalat que “en el nostre grup parlamentari no tenim por. És més, instem a que De Pedro faça públics els informes que diu que va fer per a les Conselleries del Partit Popular, i que no apareixen segons les respostes a les nostres peticions de documentació”.

 

“Sembla que al Sr. Alejandro de Pedro, que està sent investigat com a conseguidor de la trama Púnica, li ha molestat la denúncia de Compromís sobre els informes de la seua empresa a les conselleries de Blasco, Cotino i Font de Mora. Una informació que vàrem fer pública davant els mitjans de comunicación este dimarts”.

 

“Estos informes van costar poc més de 60.000 euros als valencians i ara no apareixen per cap lloc, tal i com ens han indicat des de les conselleries afectades. Però el Sr. De Pedro ho té molt fàcil. Si ell té els informes que no apareixen en les conselleries, que els ensenye. Que ens envie els informes que hem pagat a preu d’or els valencians i valencianes”.

 

El Sr. De Pedro ha de saber que amb Compromís les amenaces no funcionen. I, evidentment, ha de saber que continuarem investigant tota la corrupció que hem tingut en esta terra, caiga qui caiga”, ha conclòs Fran Ferri.