El portaveu de Compromís en Les Corts, Enric Morera, ha respost a les crítiques del seu homòleg ‘popular’, Jorge Bellver, a l’oposició recordant-li que “el PP s’ha convertit en el principal problema dels valencians perquè la seua acció de govern està unida al que opinen els ciutadans que cal combatre, a l’atur i a la corrupció”. “La gestió del PP està unida a la destrucció d’ocupació i dels serveis públics i a l’escàndol judicial per corrupció”, ha incidit.

Morera ha apuntat que Bellver “deu estar dolgut amb l’últim ple de les Corts, perquè el seu partit va ser objecte de fortes crítiques en les peticions de comissions de recerca i altres iniciatives parlamentàries”, encara que ha assenyalat que “quan s’amaga al president Fabra amb ardits perquè no acudisca a donar la cara passen aquestes coses, que paguen justs per pecadores, encara que en la bancada del PP són quasi tots pecadores”.

“És el que passa, que el que es queda ha d’aguantar l’aiguat i si damunt és fluix en l’oratòria o els coneixements, com va ser el cas d’alguns diputats populars, es fa el ridícul”, ha agregat Morera.

Al seu parer, la “cortina de fum” que llança Bellver sobre l’oposició o sobre Compromís és “ridícula i pesada. És acollir-se un manual caspós que a més no té ja vigència, les persones ja saben que el PP no els garanteix el seu futur ni un horitzó de vida digna, que és un partit en el qual no es pot confiar i que el que queda és matèria de tribunals”, ha ressaltat.

Així, ha insistit que “se’ls ha acabat el temps de governar perquè és millor que es vagen a casa i entre aire fresc en la política valenciana”.

Per açò, Morera ha convidat a Bellver al fet que “en compte de mirar els documents de reflexió d’altres partits, totalment legítims en democràcia, cerque a l’ajuntament de València i en el seu partit el que puga aportar per a esclarir on està els diners saquejats de Emarsa, robat casa a casa, amb els rebuts de l’aigua”. “Que ens faça aquest servei públic”, ha conclòs.