El diputat de Compromís, Josep Maria Pañella, ha fet una crida a la participació a la concentració programada per Intersindical el pròxim 15 de febrer a València, Castelló i Alacant per a exigir la recuperació de les condicions laborals i per a protestar contra a aplicació de la LOMQE a les escoles valencianes.

Per al diputat de la coalició valencianista, progressista i ecologista, Pañella, “la manifestació és la resposta a un greu atac no sols a l’educació pública sinó també a tots els valencians i valencianes”.

Per això, des de Compromís es fa una crida a tots els seus càrrecs públics i orgànics, militants i simpatitzants a eixir demà al carrer i a participar en les manifestacions convocades a València, Castelló i Alacant pels sindicats. I animem a acudir amb les banderes de Compromís per a demostrar el nostre suport a estes reivindicacions.

Les manifestacions tindran lloc a les 18.00 el dia 15 de Febrer a València a la Plaça de San Agustí, a Castelló de la Plana a la Plaça M. Agustina i a Alacant a les escales del Jorge Juan.