Els portaveus de Compromís, PSPV, Podem i Ciutadans en les Corts mostren la seua “solidaritat” amb la metgessa, “que va acudir a la Comissió per a relatar la veritat sobre l’accident”

Els portaveus de Compromís, PSPV, Podem i Ciutadans en la comissió d’investigació de l’accident del metro han mostrat aquesta vesprada la seua “absoluta indignació” davant la imputació de la metgessa del SAMU, Carolina Ligorit, que la passada setmana va assegurar que els cossos tant del maquinista com de la revisora de les unitats afectades en l’accident del metro del 3 de juliol de 2006 es trobaven a l’interior de la cabina. En aquest sentit, els responsables dels grups polítics han manifestat de forma conjunta la seua “total solidaritat” davant la “insòlita actuació de la jutgessa”.

Tant la diputada Ana Barceló com Isaura Navarro, Alexis Marí i Fabiola Meco han recordat que la imputació es produeix “precisament la setmana en què els grups anem a presentar el dictamen de la comissió”, i han denunciat que la jutgessa l’haja cridat com investigada/imputada “sense que ni tan sols li haja demanat testimoni prèviament”.

Per tot açò, els portaveus, respectant la decisió judicial, han volgut mostrar la seua “profunda indignació” i han assegurat que “seguiran treballant per a esclarir tot allò ocorregut, tant en l’accident com en la gestió posterior del mateix”. “El que ens agradaria saber és què pensa el PP de tot açò”, han sentenciat els portaveus.