El síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri, ha assenyalat que “els valencians i valencianes no som els responsables dels deliris del ministre Montoro que vol que la ciutadania valenciana pague els 19 milions d’euros de la multa de la Unió Europea (UE). Una multa que vé provocada per la malifeta dels anteriors governs autonòmics del PP que han amagat factures de Sanitat. I, per si això no fóra prou, Montoro també demana que a més de la multa, els valencians i valencianes paguem 104.244 euros en concepte d’interessos. Una autèntica vergonya que vol amagar la nefasta gestió dels governs del Partit Popular”.

 

Segons Ferri, “Montoro té els dies comptats com a Ministre d’Hisenda i ja no sap què fer per tal d’intentar desmuntar la bona gestió del Govern del Botànic. Mentre el govern valencià intenta rescatar persones, no només ha de fer front a un finançament injust sinó a tots els impediments i entrebancs del Ministre Montoro i el conjunt del govern central, que continuen amb la seua persecució sistemàtica contra la nostra terra”.

 

“El proper 26 de juny, els valencians i valencianes tenim l’oportunitat de dir-li ben clar al senyor Montoro que no el volem de ministre, que volem un govern que ens respecte i que no ens tracte com a ciutadans de segona”, ha conclòs Fran Ferri.