La diputada de Compromís a Les Corts, Marian Campello, ha assegurat que les diputades del PP Maria José Català i Beatriz Gascó han ofert hui una roda de premsa en Les Corts en què “no han aportat cap novetat a la seua postura contra la dignificació de l’escola pública i la igualtat d’oportunitats, ja coneguda per tots”.

“Una evidència del nivell que han ofert l’ex consellera d’Educació i l’ex directora general d’Innovació i actual portaveu d’educació del PP en el parlament és que han arribat a criticar que el govern valencià haja treballat durant les Falles”.

Per a Campello “un altre moment estel·lar ha sigut quan Gascó ha presentat com a una qüestió negativa que el conseller Marzà haja dit públicament que vol que tots els alumnes siguen iguals, quan és precisament això per al que ens votà la ciutadania i pel que treballem a diari, garantir la igualtat d’oportunitats de tots i totes”.

“En les declaracions de Català i Gascó s’ha pogut comprovar com el PP continua sense suportar que el conseller Marzà haja llançat un programa d’ajudes per als llibres de text per a tots els alumnes del País Valencià. Conseqüència d’esta situació de fora de joc del PP la portaveu popular d’educació ha dedicat la majoria de la seua intervenció en la roda de premsa a parlar del batxillerat d’excel·lència. És molt curiós que després de tants anys de govern del PP, el seu programa estrella fora un que afecta a 50 estudiants. Marzà està treballant per a aconseguir la màxima excel·lència per a tots els alumnes”.

Segons Campello “escoltant el poc que tenen a dir Català i Gascó en qüestions educatives no podem oblidar el llegat que la nefasta gestió del PP en la Conselleria d’Educació ens ha deixat: la comunitat autònoma amb major fracàs escolar, unes infraestructures en estat lamentable o el saqueig de les arques públiques a través de CIEGSA”.