Mollà: “Amb el portal GVA Oberta, la ciutadania pot veure com el PP es gastava els diners públics”

 

La portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes, Mireia Mollà, ha denunciat que en la caixa fixa de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania, corresponent a l’any 2011, hi ha dos apunts comptables per valor de 5.000 euros, en concepte d’estudis i treballs tècnics, a nom de Luis Fernando Castel Aznar, imputat en el cas Blasco.

 

“Ara que la Conselleria de Transparència ha publicat les caixes fixes en el portal GVA Oberta el conjunt de la ciutadania pot conèixer còm es gastava el PP els diners públics”, ha explicat Mollà qui ha recordat que Castel Aznar era l’avaluador extern dels projectes de cooperació que es proposaven a la conselleria que dirigia Rafael Blasco i que “ha acabat formant part de la llarga llista d’imputats d’aquest cas lamentable i vergonyós”.

 

“Amb la publicació de les caixes fixes podem anar detectant  com funcionava l’anterior Consell del PP, que colava tot tipus de despeses difícilment justificables”, ha assenyalat la portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes qui ja ha sol·licitat les dues factures per estudis i treballs tècnics així com l’informe justificatiu del treball efectuat en el seu moment.

 

“L’actual Consell practica una transparència total i com no té absolutament res a ocultar publica les caixes fixes de totes les conselleries sense problema. Mentre l’anterior Consell del PP sempre s’excusava en que la publicació de les caixes fixes suposaria el col·lapse administratiu de la Generalitat, ara es demostra que mentia. Així, per al Consell sorgit de l’Acord del Botànic queda clar, i ho està demostrant, que la transparència total es possible i necessària”, ha conclòs la diputada Mireia Mollà.