El diputat del grup parlamentari de Compromís, Paco García Latorre, ha demanat al Consell que reclame al PP, tal com va fer en el cas de Fira València, el 80% dels diners que aquest partit es va estalviar pel seu acte electoral central de les europees del passat 21 de maig de 2014, celebrat a l’Àgora de València.

 

“I en cas que no siga el PP qui ha de pagar els 20.000 euros que es va estalviar en aquell mitin, que el Consell reclame eixos diners als gestors de l’espai públic on es va fer l’acte electoral. Uns gestors que al cap i a la fi també eren del PP, i que decidiren fer una rebaixa de les taxes oficials”.  

 

Segons el diputat García Latorre, “ara veiem com governava el PP, que des de les empreses públiques perdonava milers d’euros al seu partit. Si CACSA funcionava així, s’entén millor per què va suposar una ruïna per a les arques públiques de la Generalitat”.

 

“Cal que el Consell òbriga immediatament una investigació i que, si és necessari, denuncie els fets davant la Justícia”. A més a més, el parlamentari de Compromís també ha destacat la “manca absoluta de transparència per part del Partit Popular quan governava la Generalitat. Afortunadament l’època de l’obscurantisme i dels tripijocs s’ha acabat amb el Govern nascut de l’Acord del Botànic”.