La diputada de Compromís en Les Corts, Isaura Navarro, ha afirmat que “després de conèixer que el Tribunal de Comptes ha condemnat Rafael Blasco, i altres cinc processats, a tornar 1,6 milions d’euros del cas Cooperació a les arques públiques, considerem que ho ha de reintegrar a la mateixa àrea de Cooperació. Es tracta de revertir el mal fet, en la mesura de les possibilitats que hi haja”.

 

Segons Navarro, “és hora de fer justícia. I donat el saqueig continuat que va perpetrar Blasco mentre va ser conseller de Cooperació, és just que siga aquesta àrea la que recupere els diners que foren malbaratats pels implicats en la trama de compres d’immobles de luxe en la ciutat de València, a costa dels diners de projectes en llocs com Nicaragua, on mai han vist l’hospital que havia d’haver-se construït”.

 

“Des de Compromís esperem que el govern sorgit de l’Acord del Botànic pose damunt la taula la proposta que plantegem. Són uns mínims que cal complir amb la denostada àrea de Cooperació, víctima sota el mandat obscur del Partit Popular que va beneficiar uns pocs en detriment del benefici de la majoria. Uns diners que s’han de destinar a qui encara els necessita, als seus legítims destinataris”, ha conclòs Isaura Navarro.