El diputat de Compromís en Les Corts, Paco Garcia Latorre, ha registrat una pregunta escrita adreçada a la Conselleria de Sanitat interessant-se pels problemes del servei de medicina interna de l’Hospital de la capital del Camp de Túria, especialment els caps de setmana.

 

Segons han denunciat els representants sindicals, des del dissabte per la vesprada fins diumenge no hi ha servei de farmàcia, i malgrat que hi ha un dipòsit de medicaments en planta, en moltes ocasions els i les professionals es veuen obligats a demanar els medicaments als familiars.

 

Per a García Latorre, “cal que la Conselleria resolga quant abans aquesta situació. L’anterior Consell va posar en marxa l’Hospital de Llíria amb finalitats propagandístiques i electorals, i ara heretem les conseqüències”, critica García Latorre.

 

A més a més, el parlamentari i també tinent d’alcalde de Compromís en l’Ajuntament de Llíria ha recordat que aquest centre hospitalari atén a la població de 31 municipis de la comarca del Camp de Túria i Els Serrans.