La diputada de Compromís Mireia Mollà ha explicat hui que“amb els diners que la Conselleria de Sanitat s’hauria estalviat si no haguera privatitzat el servei de ressonàncies magnètiques, es podrien haver construït almenys tres dels centres de salut pendents de les comarques d’Alacant, com són els de Benalua i Francisco Álvarez a Alacant i Rabaloche a Orihuela”.

Mollà ha indicat que “les dades de la sindicatura de Comptes en aquest sentit són ben clares i assenyalen que amb la gestió pública directa de les ressonàncies magnètiques ens hauríem estalviat de les arques públiques 16,7 milions d’euros cada any i cal tenir en compte que aquest servei començà a privatitzar-se l’any 2000”.

“És vergonyós que centres de salut com aquests, als que s’afegeixen el Garbinet i la Condomina, també a Alacant, i els de poblacions com Sant Joan, Castalla, Petrer, etc. porten anys pendents de construir-se i mentrestant els diners s’hagen destinat a afavorir els interessos de determinades amistats”, ha ressaltat.

La diputada de Compromís ha explicat que “davant aquests fets, el nostre grup parlamentari a Les Corts ha exigit una comissió d’investigació que determine els responsables d’aquest saqueig de les arques i la sanitat públiques”.