Ferri: “El PP ha de preocupar-se perquè el nostre Estatut siga una realitat en esta legislatura”

Compromís considera que el PP per a ser creïble hauria de votar a favor les esmenes al Pressupost General de l’Estat

El síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha assenyalat hui que “el tràmit de la modificació de l’Estatut d’Autonomia valencià ha d’eixir endavant abans que s’acabe la legislatura. I eixa és l’única preocupació que ha de tindre el Partit Popular”.

Segons Ferri, “el procés de tramitació encara podria entorpir-se a Madrid, perquè ha de superar unes fases on també hi ha votacions i on no està clar què seguirà votant el PP. Endarrerrir-ho tot, siga per temps o per votació, mantindrà una situació de discriminació totalment injusta amb el nostre poble. El PP valencià haurà de donar explicacions si esta reforma no s’aprova en les pròximes setmanes”.

“És insultant el triomfalisme del PP quan els governs de Mariano Rajoy han maltractat de forma sistemàtica el nostre territori en tots i cadascun dels seus pressupostos. Si el PP realment està d’acord amb la reforma de l’Estatut valencià, no ens expliquem per què no vota a favor de les esmenes al Pressupost General de l’Estat que augmentarien la inversió al nostre país”, ha conclòs Fran Ferri.

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *