La diputada de Compromís, Isaura Navarro, ha exigit al govern central el tancament immediat del CIE de Sapadors a València “on aquesta nit s’han sentit dispars i crits. Allà s’està produint una situació insostenible amb unes persones que no són delinqüents i no se’ls pot tractar com a tals”.

 

“Les persones internes estan exigint els seus drets. S’han de respectar els seus drets humans, com el drets de reunió i manifestació, el dret a la llibertat d’expressió i el dret a la lliure circulació, que se’ls està negant a colp de pistola”.

 

Segons Navarro “l’única solució perquè es respecten els drets d’aquestes persones és el tancament immediat del CIE de Sapadors. Ja està bé d’agressions i de no saber què està passant realment allà dins”.

 

En aquest sentit el grup parlamentari Compromís ha registrat en Les Corts una petició de compareixença parlamentària del Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, perquè done explicacions en seu parlamentària del que ha passat la passada matinada al CIE de Sapadors.