Morera denuncia que les Corts “s’han convertit en una cambra de repressió de l’oposició i no de representació democràtica”

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha agraït les mostres de solidaritat del secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, i també s’ha sumat a la petició feta per Puig este matí de dimissió del president de les Corts, Juan Cotino, després de l’expulsió irregular, arbitrària i qüestionable de Mònica Oltra del ple, un ple que en l’actualitat continua suspès encara que el president del parlament no ho va comunicar als diputats.

Segons Morera, “reconeixem el gest de solidaritat de Ximo Puig amb la diputada de Compromís Mònica Oltra. No podem tolerar abusos de poder per part de Juan Cotino, qui usa el reglament per perseguir a l’oposició. Cal plantar-se i fer front als abusos de poder que reiteradament practica el PP a les Corts Valencianes”.

El síndic de Compromís considera que el parlament valencià “s’ha transformat amb el PP en unes corts de repressió de l’oposició i no de representació democràtica perquè s’aplica el reglament d’una forma arbitrària i contra qui s’aplica, la qual cosa és indigna, immoral i no es pot tolerar això per més temps”.

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *