El portaveu de Compromís a les Corts, Enric Morera, ha criticat que l’expresident de la Generalitat valenciana Francisco Camps, qui ha testificat aquest dimarts pel ‘cas Nóos’, “ni col·labora, ni dóna explicacions a la Justícia”.

Morera considera que les declaracions que ha fet Camps als mitjans de comunicació després de la seua compareixença davant del secretari judicial de València “són més del mateix”: “contínua negant les evidències”, ha lamentat.

Morera considera que el jutge instructor del procediment, José Castro, “té un especial interès en les declaracions de Camps, qui no va donar explicacions a les Corts quan era president, i que tampoc té moltes ganes de donar explicacions en persona ara que ja no ho és”.

“Però, vist com s’ha actuat en el ‘cas Nóos’ -ha afegit-, i com s’ha permès que s’emportaren els diners dels valencians, no descartem que Camps acabe sent imputat en aquest cas, cosa que hem dit des del principi, perquè sap moltes més coses i no les vol explicar”. “Però arribarà el dia en què sabrem tota la veritat”, ha puntualitzat.