Segons ha explicat Mollà, “en el DOCV del passat dilluns es publicà un Acord del Consell pel qual s’admet que s’equivocaren a l’hora de calcular el dèficit, pel qual cosa s’han vist obligats a realitzar una correcció de la liquidació del Pressupost de la Generalitat de 2013”.

Per a la parlamentària de Compromís, “este Acord del Consell és una constatació que el govern del PP manipula les dades econòmiques constantment, al mateix temps que deixa molt malament al conseller Moragues, qui no ha volgut reconéixer mai públicament esta errada, i, a més, quan es veuen obligats a fer-ho és al DOCV sense cap altra explicació, per veure si passa desapercebut”.

Conseqüència d’esta errada el Consell estableix, segons este acord, que “per tal de complir el principi d’equilibri pressupostari i financer, la Conselleria d’Hisenda i Administració Pública proposarà durant el present exercici les mesures pressupostàries necessàries per a esta finalitat”.

“Estem davant d’un fet molt greu, perquè açò és una anunci, negre sobre blanc, que van a vindre més retallades. És inacceptable que, després de les brutals retallades que ja ha aplicat el govern del PP, la seua mala gestió tinga com a conseqüència que vagen a seguir minvant els serveis públics. Tots els ciutadans i ciutadanes han pogut comprovar com el dogma neoliberal que afirma que la disminució del dèficit millora l’economia és una fal·làcia, les retallades provoquen més empobriment; per això, reclamem al Consell que deixe d’aplicar esta política, que no fa més que aprofundir en el desastre econòmic que patim”, ha conclòs Mollà.