Morera: “És fals que el nostre grup parlamentari dispose de 31 col·laboradors, com és igual de fals que el nostre treball parlamentari supose cap despesa extra per a Les Corts”.

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha qualificat de vergonyosa la ruïnosa situació financera en què estan sumides Les Corts Valencianes per la nefasta gestió del Partit Popular.

Morera ha fet esta consideració després de fer-se públic hui que el servei d’Audiovisuals del parlament valencià ha estat apunt de no poder enregistrar la sessió plenària en negar-se l’empresa subministradora de cintes gravadores de facilitar més material pels continus impagaments de Les Corts.

Per a Morera, “la separació de poders entre el legislatiu i l’executiu, per a ser realment efectiva necessita que Les Corts disponguen d’autonomia financera, cosa que s’ha carregat el govern del PP. La situació de precarietat que viuen Les Corts Valencianes és fruit d’un govern del PP insolvent, que no es capaç ni de pagar els proveïdors”.

Segons Morera, “resulta surrealista que el síndic del grup Popular, Jorge Bellver, mentisca, utilitzant Compromís, per a tractar de justificar la ruïnosa gestió del PP. És fals que el nostre grup parlamentari dispose de 31 col·laboradors, com és igual de fals que el nostre treball parlamentari supose cap despesa extra per a Les Corts”.