El portaveu de Compromís en les Corts, Enric Morera, ha afirmat que la “revelació” del comitè d’empresa de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) sobre els pagaments pels drets d’emissió de la Fórmula U “demostra que les prioritats per a tancar” aquesta empresa pública “eren pagar als poderosos i els contractes confidencials i perjudicials per als valencians”.

Morera s’ha referit així a l’asseveració per part d’aquest comitè que RTVV acaba de fer efectiu el pagament de 16 milions d’euros a Imagina Media (l’antiga Mediapro) per les temporades del mundial de Fórmula U que no va emetre Canal 9, corresponents a 2012 i 2013, després de perdre el judici.

Per al diputat de Compromís, “no han tancat RTVV per a no tancar escoles o hospitals, com va dir el president” de la Generalitat, Alberto Fabra, “sinó per a seguir pagant la gran estafa que li van fer en el seu moment a Francisco Camps”.

“Ens van dir que no ens costaria res -la Fórmula U-, i ens ha costat molt. I ens van dir que deixar de celebrar-se tampoc no en costaria, i tampoc no és així”, ha denunciat.