La diputada de la Coalició Compromís, Mireia Mollà, ha valorat avui de forma molt positiva la posada en marxa pròxima del la L2 del TRAM, i que a més l’explotació es faça a través dels recursos humans propis de FGV, sense haver regalat la seua gestió a mans privades, tal com volia el PP. Gràcies que l’explotació serà pública, molts treballadors públics s’han pogut lliurar de l’ERO previst a FGV.

No obstant això, el que des de Compromís no es pot entendre, tal com ha declarat Mireia Mollà, “és que vulguen reinaugurar una infraestructura que porta més de dos anys de retard i que ja l’expresident Camps va vindre en diverses ocasions a fer-se la foto”.

Cal recordar que les obres d’aquesta infraestructura, clau en la mobilitat metropolitana, van començar en l’any 2006 i que porta 2 anys paralitzada la seua execució perquè el govern autonòmic volia externalitzar la seua gestió, malgrat ser considerada com la línia més rendible econòmicament de les quals el TRAM té en funcionament. Com ha afegit Mireia Mollà, “han estat més de dos anys tractant de regalar-li la gestió de la infraestructura pública a una empresa privada, prometent per part de la Consellera Bonig dates d’engegada del servei que mai s’han complit”.

“Tot açò -ha conclòs la diputada de Compromís- ha provocat, entre altres coses, que molts estudiants hagen acabat els estudis sense poder accedir a aquest mitjà de transport. Per açò el President Fabra el que hauria de fer és demanar perdó per tot el temps perdut i no fer el ridícul fent-se la foto d’una infraestructura que ens recorda la incapacitat del seu govern per a traure avant projectes beneficiosos per al conjunt de la ciutadania”.