La diputada de Compromís Mireia Mollà ha explicat hui que “anem a demanar la compareixença del conseller d’Indústria, Máximo Buch, per tal que done explicacions sobre el tancament de la planta de Coca Cola a Alacant, una decisió que afecta a més de 120 treballadors”.

Mollà ha indicat que “es tracta d’una notícia pèssima que deixa en mínims el teixit industrial d’Alacant, que ha patit durant estos anys un greu desmantellament provocat, entre altres qüestions, per la manca d’inversió en economia productiva dels diferents governs del PP”.

“Volem que el conseller d’Indústria explique si s’ha fet algun tipus de mediació per evitar el tancament de la planta, ja que seria inacceptable que el Govern valencià es desentenguera d’un problema d’estes dimensions, tant per als treballadors com per Alacant”, ha subratllat.

Alhora, la diputada de Compromís ha afirmat que “veurem si davant esta situació, que afecta al conjunt de plantes de l’Estat, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, i el president del Govern, Mariano Rajoy, són capaços de vendre el seu conte de la recuperació econòmica i, si volen, que li’l conten ara als treballadors i a la nostra economia”.