La diputada autonòmica de Compromís, Mònica Oltra, ha denunciat que el Consell no explica el cost de les esponsorizaciones esportives de l’Aeroport de Castelló relacionades amb el Vila-real Club de Futbol SAD, Match Golf Consulting i FS Baix Maestrat.

Oltra ha explicat que va demanar informació al Consell sobre aquest tema, sobre cadascun dels anteriors contractes i quants se n’havien signat.

No obstant això, aquesta diputada explica que la Conselleria d’Economia “es limita a dir que amb Match Golf Consulting es van signar set contractes per al patrocini dels tornejos Golf 4 Tours de 2004 a 2010, cinc contractes amb el FS Baix Maestrat des de 2005 fins a 2010 i cinc amb el Vila-real de 2006 a 2010”.

“El conseller no respon quin import ha tingut cadascun d’aquests contractes, ni tampoc a la pregunta formulada que demanava saber tots i cadascun dels contractes que s’han signat (incloent els esmentats i uns altres de nous), i esdeveniments o entitats esportives”, afig Oltra.

Aquestes preguntes es van formular després de la localització, per part de Compromís, d’un contracte de data 1 de desembre de 2010, per un import de 135.000 euros més IVA amb Match Golf Consulting, que s’afig als costos del Master Golf de Castelló, també organitzat per l’empresa.

El “Golf 4 Tours” es va celebrar de 2004 fins a 2010 en el camp de golf de la Coma, igual que en el Master Golf, i tots ells van suposar “ingents” quantitats de diners públics d’inversió, segons Oltra.