Compromís critica que el govern del PP es gaste 660.000 euros més en el seu equip d’autobombo

El grup parlamentari Compromís ha denunciat que la convocatòria de la conselleria de Presidència, publicada ahir en el DOCV, d’una sèrie de beques per a realitzar funcions relacionades amb la publicitat i comunicació amb un cost global de 661.158 euros per a les arques públiques, no té altre objectiu que reforçar l’equip d’autobombo del govern del PP.

En concret es tracta de 29 beques per a pràctiques professionals en matèria de comunicació, 10 de publicitat, 5 de seguiment de polítiques públiques i economia i altres 5 beques de documentació i estadística que es realitzaran en dependències de la Conselleria de Presidència i del Gabinet del President de la Generalitat.

Per a la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, “és indecent que mentre estan aplicant retallades brutals als serveis públics, obligant a què els usuaris de la sanitat o els serveis socials repaguen els medicaments i el servei que reben, escatimen en allò que han de pagar als depenents i acumulen impagaments a diferents sectors el govern del PP destine una quantitat de diners tan gran per a fer-se propaganda”.

Segons Compromís, el procés de selecció d’estes beques no té cap garantia d’objectivitat i està establert per a poder enxufar a dit a qui des del govern del PP decidisquen.

A més des de la coalició es critica també que el Consell utilitze la fórmula de les beques de pràctiques per a contractar a joves titulats, amb sous de 1.000 euros bruts mensuals. D’esta manera l’administració pública es posa al capdavant de la precarització laboral en compte de lluitar contra ella, arribant a provocar situacions que poden vulnerar el drets laborals.

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *