El portaveu de Compromís a les Corts, Enric Morera, ha afirmat que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, “ha fet avui un gran ridícul i s’ha s’ha desacreditat”, ja que el seu missatge de cap d’any ha estat “totalment irreal” en no citar el tancament de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV).

Morera ha afegit que la manera d’emetre’l “diu molt del president, ja que eixe discurs s’havia d’emetre per RTVV i, en fer-ho per TVE, televisió que mereix tot el nostre respecte als seus treballadors, Fabra ens ha retornat 30 anys arrere, sense una televisió pròpia i amb un autogovern pobre”.

El portaveu de Compromís ha acusat Fabra de fer un discurs “covard i sense compromisos valents, que són els que necessita el poble valencià”.

“Fabra -ha assegurat el dirigent de Compromís- no ha demanat disculpes pel dany fet a aquesta terra després de quasi dues dècades de govern del PP. No ha condemnat amb rotunditat i claredat la corrupció ni ha volgut abanderar la reivindicació de tot el que ens deu el Govern central”.

Morera ha recriminat al cap del Consell per no haver fet cap referència al deute de l’Estat i per eixe motiu li acusa de ser un dels causants de l'”empobriment” del País Valencià. Per eixe motiu, considera que Fabra “és més un problema que una solució”.

Per a Morera, “Fabra podia haver-se estalviat l’espectacle lamentable que ha interpretat. Menys imatge i més treball”, li ha demanat finalment el portaveu de Compromís.