Compromís demana explicacions perquè l’Hospital de la Plana està amb l’ecògraf trencat des de fa un mes, parant intervencions

La diputada autonòmica de Compromís, Mònica Oltra, ha demanat explicacions per la desatenció a la qual la Conselleria de Sanitat sotmet a l’Hospital de la Plana de Vila-real.

Des de fa un mes, l’ecògraf està avariat, i pacients als quals se’ls havia de practicar biòpsies o altres intervencions, se’ls ha ajornat les intervencions perquè l’aparell continua espatllat, donant-los l’alta i convidant-los a demanar un altre dia de cita. S’ha tornat a donar dates posteriors d’intervenció i s’han tornat a anul·lar per no haver-se arreglat encara l’aparell, a pesar que les proves prèvies estaven fetes des de fa mesos, i ja hi havia llista d’espera de mesos per a l’ecògraf.

Aquest mateix matí, alguns pacients han preguntat al Servei d’Atenció i Informació al Pacient, i a les preguntes s’ha respost que estan intentant reparar-ho però que no saben quin dia es podrà fer les biòpsies i altres intervencions, deixant des de fa un mes als pacients i intervencions que necessiten l’ecògraf sense possibilitat d’atendre.

Oltra ha demanat explicacions de per quin motiu només hi ha una aparell d’ecografia per a un hospital que dóna servei a ciutats tan grans com Vila-real o Borriana i pobles dels voltants, i el perquè es triga més d’un mes en arreglar-ho quan es trenca.

Precisament fa pocs dies es denunciava el tancament d’una quarta part dels llits hospitalaris en període estival, i la falta de les substitucions per vacances.

Uns altres de les queixes són que malgrat de la baixada de les temperatures d’aquests dies, la calefacció a l’Hospital només funciona a la nit i no de dia, fet que també ha ocasionat queixes d’usuaris.

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *