El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que les dades aportades pel comitè de treballadors de RTVV al vicepresident Ciscar, “són reals, són viables, són lògiques i és una porta que s’obri al Consell perquè rectifique d’aquella nefasta decisió, presa el passat 5 de novembre i que suposa un dur atemptat al nostre autogovern”.

Morera, que dimarts passat ja li va lliurar al president Fabra un avançament d’eixos números, ha animat al Consell a “rectificar, a evitar a cometre una barbaritat terrible per la qual passarien als llibres d’història. Ciscar ha insistit avui que la decisió ja està presa, però ara, amb les xifres i amb el compromís dels treballadors, als quals no han volgut escoltar en els últims anys, es tendeixen ponts al diàleg i al canvi de postura”.

De no produir-se eixa rectificació, Morera ha convidat avui als diputats del PP a votar en contra de la proposició de llei del seu grup parlamentari per a liquidar RTVV. “Ara que estan tan propensos a donar lliçons d’humanitat i ara que signen peticions d’indults, els diputats del PP han de salvar RTVV, han d’indultar-la de la decisió errònia i antivalenciana que ha pres la cúpula del PP”.

El síndic de Compromís ha fet aquestes declaracions a Castelló de la Plana, on aquesta vesprada ha presentat la proposta del Concert Econòmic Responsable per a millorar el deficient finançament que té el País Valencià.