La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha assegurat hui que el fet de què el Consell haja hagut de licitar obres per valor de 650.000 euros per a arreglar desperfectes de l’Aeroport de Castelló és una prova més del pou sense fons que és des del seu origen esta inutilitzada infraestructura.

Per a Oltra, “el despropòsit del govern del PP amb l’aeroport del PP no té límits i no serà perquè no els ho hem advertit. Des d’aquella vergonyosa inauguració de l'”aeropuerto del abuelito“, hem realitzat constants preguntes parlamentàries sobre els desperfectes d’eixa obra recepcionada pel Consell sense estar acabada, advertint de la caducitat de la garantia de les obres i reclamant que l’empresa concessionària se’n fera càrrec”.

“Aquella fantasmal inauguració electoralista de l’aeroport en març de 2011, està tenint conseqüències nefastes; la inauguració va ser completament irregular al ser un obra no recepcionada, sense cap mesura de seguretat; les obres es van recepcionar dies després, i de manera incompleta i amb múltiples deficiències, i a hores d’ara, sense que es tinga cap ús, ni cap correcció de les demanades fetes i ja sense cap garantia per reclamar-li a la concesionària”.

La inoperància del govern del PP ha fet que s’encarisca encara més una obra que ja ha suposat una despesa de 150 milions d’euros de diners públics que segueixen augmentant sense que entre en funcionament.

Segons Oltra, “a més de la vergonya i del ridícul més espantós que envolta tot allò relacionat amb l’Aeroport de Castelló, el més greu és que este caprici del PP no deixa de ser una sagnia per als ciutadans”.