El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, ha registrat una petició de documentació per a conéixer tots els contractes públics de la Generalitat amb les empreses que estan registrades a l’informe de la Udef i que investiga el presumpte finançament il·legal del PPCV.

Segons Morera, “volem saber els diners públics que s’han dedicat a contractar empreses privades que, després, han finançat, presumptament i de forma il·legal al PP. Per això preguntem al president de la Generalitat quina és la seua valoració d’estos fets i què pensa fer per a defensar els interessos públics i els diners de tots els valencians”.

El síndic de Compromís ha declarat que, després de l’informe de la Udef fet públic, “es demostra una vegada més que el PPCV ha fet ús de recursos fora de la llei i, per tant, han fet campanyes fraudulentes que inhabiliten moralment als gestors i responsables d’eixes campanyes, això sense oblidar-nos del màxim dirigent del PP, qui era el president d’eixe partit en 2007 i 2008 i que, sens dubte, ha estat sabedor de totes les accions que feia el seu partit en matèria de finançament de les campanyes electorals”.

Com ja s’ha avançat este matí, Compromís preguntarà dijous, en la sessió de control al president de la Generalitat, per les novetats que s’han fet públiques hui al voltant del finançament del PPCV.

“El modus operandi del PPCV és el mateix que el del PP, no poden negar que són una sucursal i que ací, pel que sembla, s’ha actual de la mateixa forma que Luis Bárcenas, per això cal màxima transparència i una actuació exemplar i contundent per a deixar clars estos fets, que perjudiquen molt a la democràcia i a les institucions democràtiques”, segons ha reconegut Morera.