El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha censurat “la rutina, la falta d’idees i la mediocritat” del discurs oferit aquest dimecres pel president de la Generalitat, Alberto Fabra, amb motiu del 9 d’Octubre, Diada Nacional del País Valencià Valenciana. Davant de les paraules del cap del Consell, Morera ha indicat que la seua coalició ofereix “un compromís clar amb el canvi polític” i “a favor de les persones”.

Morera, que ha realitzat aquestes declaracions en el Palau de la Generalitat després de l’acte institucional del 9 d’Octubre, ha indicat que “en un dia tan important per als valencians” com aquest, Compromís esperava “alguna cosa més d’un president” del Consell.

“Eixa rutina, eixa falta d’idees i eixa mediocritat no és el que necessitem per a eixir de la crisi”, ha manifestat el diputat, que ha expressat el “compromís clar” de Compromís “amb el canvi polític”. “Un canvi a favor de les persones i no dels bancs i dels poderosos”, ha precisat.

Enric Morera ha afirmat que la seua coalició seguirà “treballant per a passar pàgina a aquesta política de dreta i centralista” que ha portat el País Valencià “a una situació inasumible”.

“El dia 9 d’Octubre Compromís mostra un gran compromís pel canvi, a favor de les persones i per a començar un nou camí positiu per al poble valencià que done un horitzó de vida digna a les dones i homes que configuren aquest gran país”, ha insistit el portaveu de la coalició.