El diputat de la Vall d’Albaida, Jesús Pla, ha registrat a les Corts Valencianes una iniciativa en què s’insta el govern espanyol a executar les obres de l’estació de tren de l’Alcúdia de Crespins, actualment en barracots. El diputat valencianista demana a l’estat que “amb la major brevetat possible” es construïsquen els dos edificis (un per sentit de la marxa) per dotar l’estació de l’Alcúdia de Crespins de l’estructura necessària i promesa. 

El diputat de Compromís, a més, avisa de la necessitat que les estacions complisquen tota la normativa d’accessibilitat per a persones amb discapacitat, així com un pas inferior accessible per tal de poder fer l’intercanvi de sentit. 

Jesús Pla recorda que “l’edifici de l’estació de l’Alcúdia fou enderrocat fa 11 anys i s’hi van instal·lar dos barracots. Malgrat les promeses dels successius Ministeris de Transports, després de més d’una dècada l’estació encara està sense construir”. 

La campanya de Compromís “Tren Cancelado”  a més d’una millora en les freqüències, la puntualitat i les noves línies busca també, segons Pla, “millorar les infraestructures que actualment són deficients. L’estació de l’Alcúdia de Crespins compta amb 25.000 persones usuàries i l’estat de l’estació, sumat a les contínues cancel·lacions i retards, suposen un entrebanc per a la mobilitat a les Comarques Centrals del País Valencià”. 

“No és casualitat que moltes persones canvien el transport públic pel privat per mamprendre els seus viatges. Des de Compromís seguirem fent pressió perquè les Rodalies valencianes milloren dia a dia exigint al govern de l’Estat el que les persones usuàries i els ajuntaments sol·liciten” conclou Pla.