La diputada de Compromís, Isaura Navarro, ha assenyalat hui, Dia Mundial de les Persones Refugiades, que “mentre que al govern espanyol se li està esgotant el termini de 99 dies per a rebre als 17.337 refugiats compromesos davant la Unió Europea al País Valencià el govern del Botànic continua reclamant que vinguen els refugiats que ens pertoquen.

 

La parlamentària de Compromís recorda que el govern valencià ha fet tot el possible per a l’acolliment i té els espais i el dispositiu preparats “perquè volem que vinguen al nostre territori i ací seran ben acollits”.

 

“Front a la disposició del Consell ens trobem amb la deixadesa més absoluta, la falta de solidaritat i la vergonya del govern central del Partit Popular que li dona l’esquena als refugiats i refugiades, les persones que més necessiten la nostra ajuda. El govern de Mariano Rajoy està incomplint allò compromés amb la Unió Europea, donant l’esquena a la dramática realitat que estan patint milers de persones que fugen de la guerra”.

 

Per a Navarro “és evident que el govern del PP prefereix pagar una sanció a la Unió Europea abans que rebre als refugiats que li pertoquen i a què s’havia compromés, esta és la situació vergonyosa que està provocat el govern de Mariano Rajoy”.