El síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, ha manifestat que “les declaracions de Bonig realitzades hui són la plasmació de l’esperpent continuat en el qual està instal·lada per intentar tapar la seua irrellevància al sí del PP, després de la decisió de Génova de mantindre als regidors de València imputats dins del grup municipal del Partit Popular”.

 

Segons Ferri, “si la senyora Bonig pensa que hauria de dimitir després de la desautorització d’esta setmana, que no espere més. És una llàstima que el PP valencià estiga més preocupat de l’agenda judicial de la senyora Barberá que de treballar per a solucionar els problemes dels valencians i les valencianes”.

 

“L’actuació de Bonig és un intent a la desesperada de ser protagonista, plorant perquè dia si i dia també corrupció i PP van de la mà als mitjans de comunicació. Sempre hem deixat clar que el govern del Botànic no construirà el futur sobre la desmemòria ni la impunitat. Volem justícia. Volem que els corruptes paguen les seues malifetes. I, sobre tot, volem que tornen els diners saquejats. Bonig hauria de dedicar-se a ajudar-nos en eixe objectiu en comptes de marejar la perdiu intentant salvar-se com a presidenta del PP valencià”, ha conclòs Fran Ferri.