El síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, s’ha reunit aquest matí amb treballadors dels Instituts Tecnològics que han presentat algunes aportacions per a la futura Agència d’Innovació, ens que actualment es troba en fase d’avantprojecte de llei.

 

Segons Ferri, “des de Compromís hem coincidit amb els treballadors en la necessitat d’enfortir les polítiques d’innovació valencianes a través de la coordinació dels diferents agents implicats en les polítiques d’innovació”.

 

“Creiem que la creació de l’Agència d’Innovació és una oportunitat per a dur endavant eixa coordinació. I  la millor forma de fer-ho és amb una entitat flexible que siga capaç d’adaptar-se a la realitat actual del sistema valencià de la innovació, des de la cooperació entre els actors”.

 

“A més a més, des del nostre grup parlamentari continuarem comptant amb les aportacions dels treballadors dels Instituts Tecnològics durant la resta del procés de la tramitació de la llei de creació de l’Agència a les Corts”, ha conclòs Fran Ferri.