Ferri: “Un govern en funcions com el de Madrid no hauria de fer este tipus de nomenaments i menys a persones amb una trajectòria sospitosa”

 

El síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, ha manifestat que “ens preocupa, i molt, el nomenament de José Javier Cuasante com a nou Cap Superior de la Policia Nacional a la nostra terra. Es tracta d’un comissari molt vinculat a Juan Cotino, a Serafín Castellano, i que va retardar durant anys el lliurament d’informació al jutge sobre el cas Brugal. I també ha sigut objecte de nombroses denúncies per part dels sindicats per rebre regals de grans empreses”.
“Creiem que un govern en funcions com el que hi ha hui per hui a Madrid no hauria de fer este tipus de nomenaments, i menys a persones amb una trajectòria tan sospitosa. Necessitem que el cap de la Policia Nacional tinga clar que ha de lluitar contra la corrupció amb totes les forces, col·laborant al màxim amb la Justícia”.

Així, “donades les circumstàncies del nomenament del nou cap de Policia, des de Compromís impulsarem una iniciativa parlamentària per a que el govern de Rajoy en funcions rectifique i no promoga el nomenament d’este comissari”, ha conclòs Fran Ferri.