La diputada de Compromís en les Corts, Isaura Navarro, ha manifestat que “les ramificacions del cas Taula arriben fins a Sanitat, la conselleria més opaca de totes les que ha tocat el Partit Popular durant dos dècades del seu desgovern. Una conselleria que ha sigut l’epicentre de la corrupció i del finançament il·legal del PP. És evident que tots els casos de corrupció del PP es relacionen entre ells, segurament perquè darrere d’això el que hi ha és aquest finançament il·legal”.

 

Segons Navarro, “parlem de la Conselleria de Sanitat perquè en els últims dies hem vist informació de casos com el de l’empresa Engloba, que està investigada per Taula, i que va rebre una adjudicació, a dit, d’una campanya del grip A per valor de 730.000 euros, convertint-se en la campanya més cara de la sanitat del nostre territori”.

 

“A més a més, també està el cas del constructor José Miguel Pérez Taroncher, empresari relacionat amb el càrtel del foc o cas Avialsa, i que també va cobrar per obres sense cap contracte, sense cap licitació, per a l’hospital de l’antiga Fe. Adjudicacions a dit per les quals Sanitat va donar concessions al constructor Taroncher i que l’administració pagava de la caixa fixa”.

 

“I així, un darrere d’altre, tots els casos de corrupció. I tots, Taula, Ciegsa, Avialsa, Gürtel, també relacionats amb Sanitat. Què hi ha darrere? Segurament, i així ho sospitem des de Compromís, estem parlant del finançament il·legal del Partit Popular”, ha conclòs la diputada Isaura Navarro.