Compromís valora el discurs de Cap d’Any del president Puig i destaca la prioritat absoluta del nou Consell cap a les persones i el seu benestar

 

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha manifestat que “el discurs de Cap d’Any del president de la Generalitat, Ximo Puig, ha resumit en pocs minuts el gran treball que està fent este govern, posant com a prioritat absoluta a les persones i el seu benestar. I des de Compromís compartim que no pot existir eixe benestar mentre continuem patint la violència masclista”.

 

Segons Ferri, “Puig ha deixat clar que este govern no només està intentant reparar les injustícies del passat, com el maltractament a les víctimes del metro o als depenents, sino que també està posant les bases de futur per al poble valencià. Les bases per a una educació de qualitat per a totes i tots, una economia sostenible al servei de les persones, una administració transparent que lluite contra la corrupció, una estratègia contra el canvi climàtic i unes polítiques d’inclusió potents per a combatre la desigualtat”.

 

“I aquest nou escenari polític és el resultat d’un canvi valent que estem impulsant amb l’Acord del Botànic i el suport dels valencians i valencianes. Per a 2016 desitgem que eixe canvi profund i valent es trasllade també al govern de l’Estat, i que amb un finançament just i unes inversions suficients deixen de tractar-nos als valencians i valencianes com a ciutadans de segona. I tot això esperem veure-ho en una televisió pública valenciana”, ha conclòs Fran Ferri.