Per al diputat de Compromís en les Corts Valencianes i primer tinent d’alcalde de Llíria, Paco García Latorre, “hem aconseguit hui amb un ample consens projectar l’arribada de la línia 145 fins a l’Hospital de Llíria”. “És absurd que aquesta línia d’autobús no arribés fins a l’Hospital, que dóna cobertura a prop de 100.000 habitants de les comarques del Camp de Túria”, explica García Latorre.  “Tots els centres hospitalaris valencians disposen de transport públic regular, i la Generalitat no podia deixar que Llíria siga l’únic centre sense un autobús comarcal que done servei als potencials usuaris”, ha afegit.

La Comissió d’Obres Públiques, Infraestructures i Transports de les Corts Valencianes ha aprovat aquesta vesprada la Proposició No de Llei de Compromís que demana a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori fer un nou plantejament de l’estudi ja fet del recorregut i de les parades, sense modificar freqüències, en la Línia 145 València-Llíria, i que el seu objectiu siga que esta línea tinga com a parada final/inici trajecte l’Hospital de Llíria. La proposta de Compromís també insta al Consell a “efectuar un estudi de l’oferta de transport públic de viatgers a les comarques del Camp de Túria, els Serrans i el Racó d’Ademús, amb objecte de millorar les connexions dels municipis d’eixes comarques amb els centres administratius i hospitalaris de la capital del Camp de Túria, i ateses les circumstàncies de les concessions administratives que presten servei actualment i el resultat de la informació pública dels projectes de transport públic de viatgers que afecten a eixes comarques”.

La PNL de Compromís recorda que l’Hospital de Llíria “dóna cobertura a prop de 100 mil habitants de les Comarques del Camp de Túria, Serrans i Racó d’Ademús, en un àrea geogràfica molt dispersa, amb molts quilòmetres de distància d’una població a un altra i amb unes dotacions de serveis de transport públic prou deficients i inconnexes”.