La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha criticat la nova modificació pressupostària, publicada ahir al DOCV, per la qual la Conselleria de Presidència transfereix 300.000 euros del seu pressupost consignats a Direcció i Servicis Generals per a fer front al pagament d’interessos de demora per l’abonament tardà de factures a proveïdors.

Segons denuncia Mollà, “mitjançant contínues modificacions pressupostàries el govern del PP està traient diners adjudicats al servei de la ciutadania per a fer front a les sancions imposades pels impagaments de la Generalitat que han generat interessos per demora”.

És a dir, que, en no complir els terminis de pagament als quals les administracions estan obligats, als creditors, bé per via administrativa o judicial, se’ls ha reconegut l’obligació de l’administració d’abonar el deute principal i els interessos generats durant el temps que no han abonat la quantitat deguda.

Per a Mollà, “es tracta d’una quantitat de diners, que se suma a altres modificacions pressupostàries, per les quals els diners que haurien de destinar-se als serveis públics bàsics finalment acaben sent utilitzats per a pagar el deute extra que genera la nefasta gestió del PP”.