La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat que el que necessita Alacant no és que l’alcaldessa, Sonia Castedo, se centre en la seua tasca en l’Ajuntament, sinó que dimitisca del seu càrrec i “deixe d’embrutar el nom de la institució que representa”.

L’alcaldessa d’Alacant i diputada autonòmica del Partit Popular (PP), Sonia Castedo, presentarà demà la renúncia al seu escó a les Corts, segons ha anunciat.

A parer de Mollà, “l’alcaldessa encara té l’atreviment de justificar la seua decisió per la dificultat de compaginar els dos càrrecs, quan la realitat és que ja porta dos anys sense anar pràcticament a les Corts”.

Així mateix, Mollà ha afegit que Castedo no s’ha decidit a dimitir fins que no ho ha fet Luis Díaz Alperi, imputat també en el cas Brugal, de manera que el cas “tornarà ara als jutjats alacantins”.

La diputada de Compromís ha afirmat que no és tolerable que el president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, es preocupe que els imputats abandonen el seu escó a les Corts, “a pesar que el grup popular encara manté diversos imputats”, però permeta que eixes persones seguisquen exercint com a alcaldes”.

Aquest és el cas de Sonia Castedo i de Milagrosa Martínez i que, segons el parer de Mollà, demostra “com d’irregular i discontínua és la seua suposada línia roja contra la corrupció”.

La diputada insisteix que Castedo ha de dimitir com a alcaldessa de manera immediata, així com la resta d’imputats per casos de corrupció que ocupen algun càrrec públic, ja que és “inacceptable” que utilitzen eixos càrrecs “per a esquivar o retardar l’acció de la justícia”.