El diputat de Compromís diu que “el PP pretén oferir una imatge de renovació, però la realitat se li cola per totes les parets”.

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha assegurat que “ja pot dir Alberto Fabra, com a president del PP valencià, que no comptarà amb els imputats per a la campanya de les europees, que la realitat és ben diferent. I és que la corrupció esguita el PP fins uns nivells tan profunds que, per més esforços que facen, no la poden amagar. Com a mostra un botó, l’alcalde de Castelló, imputat per un jutge del Tribunal Superior en el cas Gürtel, inaugurarà l’acte de campanya a Castelló on pensen aprovar el programa valencià per a les europees”.

El diputat de Compromís ha declarat que “el senyor Alberto Fabra, president del PP valencià, hauria de saber que no es poden llançar afirmacions com aquestes a la lleugera, perquè després se li giren en contra. Quedava molt bonic, i donava una bona imatge de renovació i de partir de zero l’afirmar que no es comptaria amb imputats per a les eleccions europees. Però després li han començat a eixir els casos concrets, i han començat les excepcions: “És que aquest és…”, “és que aquell altre ocupa…”, i clar, quedava molt estrany que es fera un acte a Castelló i l’alcalde de la població, del seu mateix partit, no l’inaugurara. I si el senyor Alfonso Bataller resulta que està imputat en el cas Gürtel, l’única solució era tirar al recte i mirar cap a un altre costat. Fets com aquests demostren que la renovació és una operació de pur maquillatge, i no una realitat assumida realment pel PP”.

Pañella ha afirmat que “pel que fa a nosaltres, podem estar ben tranquils. Podem assegurar sense problema que cap imputat participarà en cap acte electoral de Compromís, entre altres raons perquè cap dels nostres alcaldes, regidors ni càrrecs interns està imputat davant de la justícia; aquest és el nostre orgull legítim i, al mateix temps, una de les garanties més clares que li oferim a la ciutadania del nostre país. I si altres no poden dir el mateix, ja s’ho faran”.