El secretari general del BLOC JOVE i diputat de Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri, considera que les declaracions d’intencions del president de les NNGG valencianes, “no serveixen per a res si eixes declaracions no porten amb elles unes reaccions contundents, com hauria de ser l’expulsió del PP de tots aquells que s’han fet famosos en els darrers dies per eixir en fotografies amb simbologia nazi i franquista”.

Segons Ferri, “ningú es creu el que puga dir el president de les NNGG si continuen tenint càrrecs públics i orgànics persones que han fet apologia d’ideologies violentes, que no creuen en la democràcia i que al llarg de la història han provocat milers i milers de morts. En molts països europeus, eixos militants de NNGG estarien en estos moments compareixent davant d’un jutge i, fins i tot, la manca de reacció del seu partit seria motiu d’il·legalització d’eixes formació en altres estats democràtics on hi ha una tolerància zero amb les ideologies violentes que promouen l’odi, el racisme i la xenofòbia”.

Per al parlamentari valencianista, “és molt lamentable que les NNGG valencianes siguen famoses per tindre dirigents que donen suport a actes feixistes i que posen en fotografies fent salutacions nazis o amb símbols d’eixes ideologies. El pitjor de tot, és que els dirigents del PP ho atribueixen a accions de joventut i això no és així, perquè alguns d’eixos joves tenen resposanbilitats públiques i no se’ls pot tolerar cap gràcia amb ideologies violentes i totalment contràries a la democràcia”.