Pañella: “Vam denunciar durant anys el cobrament il·legal de la correguda de la Beneficència”

El diputat de Compromís s’alegra que “per fi, els tribunals jutgen aquestes actuacions, així com de la nostra important aportació a aquest judici”.

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, s’ha congratulat pel fet que “finalment, la justícia vaja a considerar la legalitat o no de l’actuació que el llavors president de la Diputació, Carlos Fabra, i el seu vicepresident Francisco Martínez, van dur a terme durant anys en relació amb les entrades de la correguda de la Beneficència”.

Pañella ha dit que “jo personalment, que llavors ocupava el càrrec de diputat provincial, a l’igual que la meua successora, Maria Gràcia Molés, vam denunciar reiteradament aquesta pràctica, que enteníem que generava actuacions difícilment justificables des del punt de vista legal; però des del PP se’ns responia sempre amb el menyspreu, i amb l’ús del corró de la majoria absoluta. I bé, quan el PP va perdre l’ajuntament de Vila-real, va ser des de Compromís, i més concretament el nostre company Pasqual Batalla, que es va fer arribar l’execució d’aquestes pràctiques a la fiscalia”.

El diputat de Compromís diu que “ara, ens sentim satisfets que, finalment, s’haja obert judici a Carlos Fabra i a Francisco Martínez, acusats d’haver comés presumptament dos delictes de prevaricació i de fraus i exaccions fiscals. I ens alegrem també perquè aquestes pràctiques que podríem considerar caciquils hagen quedat desterrades de l’actual relació entre la Diputació i els ajuntaments”.

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *