Com sabreu, el passat dissabte aprovàrem el Reglament de Primàries per a l’elecció de candidats i candidates per a les Eleccions Europees. Les persones que formem Compromís podem estar ben satisfetes perquè hem obert un espai de participació democràtica molt important.

Des defa uns dies, podeu consultar el reglament de primàries en l’Espai Compromís i en la pàgina web està tota la informació per a inscriure’s com a candidat i per a participar. Després del treball i de l’esforç que hem fet, vos demanem la vostra màxima participació i implicació i vos convidem a votar activament el proper dia 21 de març.

Una vegada més, vos demanem la vostra col·laboració per a que el procés de primàries siga una eina molt important en la nostra pre campanya. Ara és el moment que expliqueu el que estem fent, com estem innovant en la política a les persones pròximes a vosaltres: amics, familiars, veïns… Gent que ha de saber que poden votar en les nostres primàries si formalitzen la seua incorporació al cens electoral de Compromís. I això és tan fàcil com entrar al següent enllaç de la pàgina web de la nostra coalició: www.coaliciocompromis.net/primaries

Estem treballant en la configuració d’una candidatura europea oberta, ciutadana i potent, que si entre totes i tots promocionem, ens serà molt útil per a fer avançar el nostre projecte polític en l’àmbit local.

Entre totes i tots hem de fer possible que la tria dels nostres candidats i candidates siga un exemple de democràcia, de transparència i de participació i, per tant, és la millor pre campanya que podem fer per a les europees perquè amb les nostres primàries ens presentem a la ciutadania com una organització ben diferent, que fa les coses d’una forma diferent i que compta amb totes i tots.

Vivim temps difícils, temps de canvis i també són temps d’oportunitats, unes oportunitats que la gent del BLOC no podem deixar passar. La nostra implicació i participació en Compromís és vital per aconseguir un bon resultat electoral en les properes eleccions europees. Podem aconseguir que el País Valencià tinga veu a Europa i eixe camí comença ara, comença amb les nostres primàries.

Comencem, doncs, el treball per a fer possible la presència d’una veu valenciana a Europa i, gràcies al vostre esforç, això serà possible.

Endavant!