La diputada i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, es va reunir ahir amb el portaveu internacional de l’Arca de Gaza, David Heap, per a recolzar la pròxima campanya d’aquest col·lectiu que cerca manifestar la seua solidaritat amb la població de Gaza i treballa per a trencar l’injust embargament que manté ofegada a la seua població.

Durant la trobada –en el qual també van estar presents els membres de la coordinadora estatal de Rumb a Gaza Nacho Prieto i Héctor López i els coordinadors en la província d’Alacant Javier Santos i Andreu Cañadas-, Mireia Mollà va expressar el seu suport a la iniciativa i es va comprometre a traslladar-la a les Corts Valencianes, així com al municipi d’Elx.

Així mateix, la reunió va servir per a establir una agenda de treball conjunt entre Rumb a Gaza i Compromís, per a informar a la població sobre la situació d’emergència que viuen els habitants de la Franja i que necessita d’una resposta urgent.

En aquest sentit, la campanya d’enguany cerca construir un vaixell a Gaza i aconseguir que un equip internacional, entre els quals es troben tripulants palestins, naveguen des de la Franja portant els productes palestins que hagen comprat persones a tot el món i que, per tant, obeiran als principis del comerç internacional. Els bons per a la compra d’aquests productes palestins estan a la venda en la seu de Compromís per Elx (C/Teodor Llorente, 19).