Ferri: “esta ocultació augmenta les sospites que el govern del PP utilitza l’IVAJ per a enxufar als seus familiars, amics i companys de partit”.

El diputat de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha qualificat d’inacceptable que el Consell afirme desconéixer quines persones treballen actualment en la Xarxa d’Oficines Generalitat Jove.

Segons ha explicat Ferri, “davant de denuncies que ens arribaren al grup, el passat més de novembre registràrem en les Corts una petició de documentació dirigida al Consell en què demanàvem la relació de treballadors i treballadores de l’oficina de l’IVAJ-Generalitat Jove de Xàtiva, fent constar el tipus de contracte i mètode de selecció per a la seua contractació, per constatar si hi havia hagut algun tipus d’irregularitat”.

En la resposta del Consell, a càrrec de la consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana, s’afirma que “L’IVAJ-GVA Jove no disposa de la documentació relativa a les persones que treballen en la Xarxa d’Oficines Generalitat Jove, ja que la seua selecció és competència de l’empresa adjudicatària, corresponent a aquesta, en exclusiva, establir el mètode de selecció del personal i subscriure els oportuns contractes, d’acord amb el que es disposa en el contracte de serveis formalitzat per a la gestió de la xarxa”.

Per a Ferri, “contestar-nos açò és tindre molta cara dura, quant el plec de condicions per a la gestió de les Oficines Generalitat Jove deixa ben clar, en una de les seues clàusules, que l’empresa contractista té l’obligació de documentar haver donat d’alta als treballadors d’estes oficines en la Seguretat Social i comunicar els noms d’eixos treballadors a la Generalitat”.

“És dur dir-ho –ha afirmat el diputat de Compromís-, però comence a pensar que els membres del govern del PP es pensen que els diputats de l’oposició som ignorats, esta actitud d’ocultar informació atacant la nostra intel·ligència evidencia una falta de respecte molt gran a les regles bàsiques d’una democràcia”.

“Este bloqueig a què els representants de la ciutadania coneguem quines persones han sigut contractades per a donar un servei públic, no fa més que augmentar les sospites de què el govern del PP utilitza les Oficines de la Generalitat Jove per a enxufar els seus familiars, amics i companys de partit”, ha conclòs Ferri.