Diu que “tornar a presentar un projecte pràcticament idèntic al que ja va ser rebutjat el 2008 són ganes de provocar la ciutadania”.

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha anunciat que  preguntarà al Consell en seu parlamentària “pel nou projecte de pedrera al terme municipal de Benassal. Aquest projecte ha suscitat amb raó no només el rebuig sinó la indignació de l’ajuntament i la ciutadania, perquè és pràcticament calcat del que ja van presentar l’any 2008, i els va ser llavors rebutjat per les greus afeccions que presentava en relació amb el turisme termal, un dels pilars de la vida econòmica de Benassal”.

Pañella ha declarat que “coneixent les jugades fosques que du a terme el PP des del Consell en temes com aquest, tenim dret a malpensar de la presentació per segona vegada d’aquest projecte. Ens preguntem si “algú”, des del PP, ha pogut indicar a l’empresa peticionària que “ara sí”, els ha pogut donar esperances que en aquesta ocasió sí que els aprovaran el projecte, per les raons que siga. I amb l’expressió “les raons que siga” faig referència a una zona molt opaca en què es mou habitualment l’actual govern valencià”.

El diputat de Compromís ha assegurat que “per si algú li podia quedar cap dubte, que suposem que no, volem que quede clar que ara, com l’any 2008, Compromís està plenament al costat de la ciutadania de Benassal en la seua oposició a un projecte tan perjudicial per als interessos de la població. Si ja llavors ens hi vam oposar, i el projecte presentat ara és pràcticament idèntic, no veiem cap raó per la qual ara s’haguera d’aprovar. Per això exigirem el Consell que ratifique la prohibició, com ja va fer amb el primer projecte presentat, i vigilarem tot el procés, per a evitar que, amb qualsevol excusa o argument pseudotècnic, el puga intentar aprovar”.