Recorda que “el mateix han fet durant anys amb les meues peticions per a que Carlos Fabra compareguera com a president d’Aerocas”.

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “l’expresident Camps, amb eixe somriure seu tan especial, sempre diu que no té res a amagar sobre tot el que té a veure amb el cas Nóos. Per tant, tots ens preguntem per què el PP es nega a acceptar que comparega a les Corts per informar-ne, malgrat la sentència del Constitucional que avala aquesta compareixença”.

Pañella ha recordat que “aquesta negativa s’afegeix a d’altres d’anteriors, totes ben sospitoses. Per exemple, el PP s’ha negat sistemàticament, durant anys, a acceptar la meua petició que l’expresident de la Diputació castellonenca, Carlos Fabra, compareguera davant de les Corts, quan encara era president d’Aerocas, per tal d’explicar les seues gestions en relació amb el ruïnós “aeroport sense avions”, que tant ens va costar i ens continua costant a tota la ciutadania. Mai no van saber donar-me una explicació coherent a la seua negativa, es limitaven a aplicar, una i una altra vegada, el corró de la majoria absoluta”.

El diputat de Compromís ha assegurat que “aquestes negatives tenen l’efecte contrari al que suposadament pretenen. Perquè la pregunta és òbvia, per què no volen que Camps, o Carlos Fabra, o altres alts càrrecs del PP involucrats en judicis i escàndols, expliquen la seua versió dels fets davant del màxim organisme representatiu de la ciutadania del nostre país? Què temen que puguen dir, o quines preguntes creuen que els podem formular els diputats de l’oposició que aquestes persones no puguen respondre? Les Corts Valencianes necessiten molt d’allò que històricament s’ha dit “llum i taquígrafs”, per a que la ciutadania puga saber, d’una vegada per totes, què passa amb els diners de tots i quina utilització n’han fet d’ells els polítics del PP que ara ens manen. Ni que siga per a saber a què atenir-se quan hagen de votar el 2015”.